И-мэйл:
d.davharbayar@yahoo.com
Хаяг:
БЗД, 8-р хороо, УБ (Чулуун овооны тойрог, 22-р авто баазын хашаанд)
Баннер
|
|
Тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгсэлд тавигдах шаардлага |
|
Хүнсний үйлдвэрт ашиглах түүхий эд, хагас болон бүрэн боловсруулсан бүтээгдэхүүнтэй хүрэлцдэг бүх тоног төхөөрөмж, технологийн явцад ашиглах багаж хэрэгсэл, сав суулгын материал нь хорт бодис дамжуулахгүй, ямар нэгэн үнэр, амт, ус шингээхгүй, зэврэхгүй, олон дахин цэвэрлэж ариутгахад тэсвэртэй, гадаргуу нь гөлгөр, ан цав, хонхорхойгүй байх шаардлагатай.
Хүнсний зориулалтын тоног төхөөрөмжийн шаардлагад нийцэх материалд зэврэхгүй ган, мод, хуванцар орох бөгөөд цэвэрлэгээ, халдваргүйтгэл хийхэд тохиромжтой байдаг.Тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгсэл, сав суулга (нэг удаагийн хэрэглээний сав, савлагааны материалаас бусад) нь хүнс бохирдуулахгүй, аюулгүй материалаар хийгдсэн, цэвэрлэх, халдваргүйтгэх, засвар үйлчилгээ хийх боломжтой, задалж угсардаг эсвэл хөдөлгөж болдог хийц загвартай байх ёстой. Хүнсийг бэлтгэх, чанах, халаах, хөргөх, хөлдөөж хадгалах технологийн зориулалтаар ашиглагдах тоног төхөөрөмж нь аль болох богино хугацаанд шаардлагатай хэмдээ хүрч, хэмээ тогтвортой барих, хянах тохируулгатай, хийц бүтэц нь хүнсний аюулгүй байдлын шаардлагад нийцсэн байх ёстой. | | 797 удаа үзсэн |
|